Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno Buducnost u EU?

Dakle,nekidan mi se javia frend iz Italije,odi je zavrsia Visu,bia jedan brod za terca i na tom brodu mu je chief bia Talijan koji mu je da br.od svog bivseg sefa dok je radia u Genovi na remorkerima.Uglavnom,momak se javia,posa u Italiju ( to je bilo prije malo manje od godine dana..) i dobia posa tamo,radi na tegljacu ka nekom..2500 eura placa,njemu super kaze..Da mu je dobar zivot,velik grad i tako..
    ...I sad ja njega pitam kakvo je stanje tamo,jel se da zaposlit i sl. a on meni da svatko od nas oficira koji ima iskustvo i pozeljno bar Visu skolu kad Hrvatska udje u EU ce moc doc i legalno radit u Italiji..
    ...Sto mislite koliko ce taj famozni ulazak u EU zbilja pomoci nama oficirima da sutra ako nam se nebude vise navigalo se zaposlimo tako u Europi,Irska,Italija,Francuska...nebitno...?

Bas me interesira vase misljenje..
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Ship Security Officer user999 avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno

i ja sam čuo dosta spekulacija na tu temu ... zvuči logično, eno puna je Engleska Rumunja koji im tamo rade na bau??teli za lijepe novce ...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

\ja mislin da nije pomoga nikome ulazak u \eu pa nece ni nama. \a sta se tice \talijana daleko in more od moga i posao..\evo ukratko samo pozdrav iz \engleske upa mi je tjedan dana neki tecaj u \\\\southamptonu..
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Angry nina nana

ja san siguran da ce nam biti puno bolje nama pomorcima ulaskom hrvatske u eu,zbog toga jer ce biti manje muljatora i lazljivaca i svih onih sta se okoristavaju na nasin kicmama,recimo ka nasa drzava.reci mi na kojem si tecaju,i ja bi iduci misec triba do gori??

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od leo Vidi poruku
    ja san siguran da ce nam biti puno bolje nama pomorcima ulaskom hrvatske u eu,zbog toga jer ce biti manje muljatora i lazljivaca i svih onih sta se okoristavaju na nasin kicmama,recimo ka nasa drzava.reci mi na kojem si tecaju,i ja bi iduci misec triba do gori??
    Zadnji tecaj je bija u Warsasha Engine room menagment
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Pa i ja se slažem,bar mislin da bi tribalo bit bolje...Sad smo zbilja na dnu..Što se tiče svega a ne samo naše struke...nemožemo više doli..bar se nadam...

Duboko se nadam da će bit puno bolje ulaskom u EU.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •