Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/4

Tema: Za Strojare

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Wink Za Strojare

Decki ukoliko nekoga interesira strojarski prirucnik (iliti Prirucnik za strojare)
    moze ga skinuti na ovoj adresi.Ja onako kad me interesira onda malo svrljam po njemu da nebi bas bija totalni tudum kad mi brat prica o makini
    Bija bi ga stavija na Pomorac.net ali jos uvik samo forum radi pa nis moga upload direktno tu, sorry ako se kosi sa pravilima Pomorac.net-a.
    http://rapidshare.com/files/101340753/stroj.pdf.html
    @
    Dalmos,evo imamo 11 force i stvarno sa ovim brodom ne osjecan (pari da je forca 3) inace radjen je u Norveskoj,a zna se ko najbolje brodove radi,da san sad na Dea Seekeru,afterpik bi mi na oci izletija
    Posljednje uređivanje od casper : 11-15-2008 at 08:35 PM

Peace Brother,Save planet Barkariol avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    Atlantska

Početno

A na kojem si brodu,gdje sad navegate?

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Evala Casperru.
    Prirucnik je dobra stvar a ako mozes kad se otvori stranica stavi ga na pomorac.net u downloads jer je dobro da se ima. Inace samo ti uzivaj ja danas cili dan bija u Nassau na 30 stuonjeva. Sta se tice valjanja to san skroz izbacija iz uporabe Nebi vise isa na st-by za sve p[are. JEbiga nisan se tu nasa ode na putnickima se bolje nalazim

Eto toliko za sad dutra smo na otoku privatnom a prikosutra u Miamiu. Inace cruise traje 3-4 dana i tako da smo 2 puta tjedno u Miamiu. Sve 5
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Evala Casperru.
    Prirucnik je dobra stvar a ako mozes kad se otvori stranica stavi ga na pomorac.net u downloads jer je dobro da se ima. Sta se tice valjanja to san skroz izbacija iz uporabe Nebi vise isa na st-by za sve p[are. JEbiga nisan se tu nasa ode na putnickima se bolje nalazim
    @Barkariol
    Stari evo me na Stand by brodu na Shetlandima,navigamo oko platforme koja se nalazi 120 milja od obale (Platforma se zove Magnus) ako imas pomorsku kartu pri ruci onda mos pogledati, ucrtana je u kartu,a svaka platforma manje vise ima svoj Stand by brod,pa vidi koliko stand by brodova ima,posa je jako jednostavan,doslovce se nista ne radi,i ako ti valjanje nije problem (jer zimi se valjas ko tikva)to su po meni najjednostavnije zaradjeni soldi,a i najbrzi nacin za doci na offshore,osim ako nisi te srice pa upadnes na drugu vrstu offshore broda odmah,ja nisam bio te srice ba idem tezim putem.
    @Dalmos
    Ubacicu prirucnik samo kad stranica bude otvorena,evo tek sad sam vidija da san 2 put posta,bice kako valja,tako san valjda dva put stisa save(ako te volja pobrisi onaj drugi),ili nesto drugo.Cuj potpuno se slazem sa tobom za ovo valjanje i ovaj posa,ko ne trpi valjanje onda i nije za ode navigati,mene recimo glava boli kad valja,ja isto ne virujen da mi je ovo buducnost,ali ka sto san reka,tija bi ostati na offshoreu,zbog duljine ugovora,jer iman privatnih problema pa mi krace odgovara,na kontejnere vise nebi,jer su postali ka tankeri,par uri u portu i ca,a znas i sam kako je biti prvi na kontejnerasima,papira ko u prici i dok sve cekiran i poslozin,vrime je za partencu,a ugovori ne manje od 4 miseca,balkove nisan nikad volija,pa tamo ni ne razmisljan,a tankeri,na njima san davno bija i to ka terco,tako da me sad vjerojatno niko nebi ni uzeja za prvoga bez iskustva a bogami nebi ni prihvatija,nisan od onih da iden pa sto bilo da bilo,volin svoj obraz ostaviti neokaljan,jedino sto bi sad minja za ovo je posa na kruzerima,zvaja san dosta njih i za sad niko nije odgovorija,ako se ko javi ja cu to odma prihvatiti,a do tada cu pokusati tu,stim da se ne namjeravam zadrzavati na ERRV nego ici na PSV,ROV,itd.,eventualno nagovoriti VROON da mi plate DP kurs,uglavnom necu samo siditi doma i cekati vec cu pokusavati pa sto ispadne.Zelin ti dobar provod tamo a ako me ikad srica posluzi valjda cu i ja dospiti na kruzere a dotad sam tu di jesan , znas kakve su nase Dalmatinke,ko ne nosis susku doma,crno ti se pise.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •