Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Kadet
    Datum registracije
    Oct 2010

Početno Električna propulzija

Pozdrav!
    Evo moje studiranje je pri kraju i trebala bi mi mala pomoć-
    Naime,uzeo sam diplomiski rad na temu Električna propulzija broda i trebalo bi mi ne??to literature o tome,tipa azimut i pod thrusteri,vi??e strojarski dio,
    Ako netko ima bio bio bi jako zahvalan ako netko ima kakve literature da mi po??alje.
    Hvala!

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

tipa dizel-electric,azimuth thrusters,azipull thrusters,ili klasik thrusters,tesko ces nac bilo sto kvalitetno o njima u nasim knjigama iz razloga sto ne prate industriju,najbolje moj ti je savjet cekirat na internetu i pokusat izvuc sto vise infa pogotovo recimo rolls royce uredaji,jer su medu vodecima u tome

1st Off nikopfri avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Citiraj Prvotno napisano od marko27m Vidi poruku
    Pozdrav!
    Evo moje studiranje je pri kraju i trebala bi mi mala pomoć-
    Naime,uzeo sam diplomiski rad na temu Električna propulzija broda i trebalo bi mi ne??to literature o tome,tipa azimut i pod thrusteri,vi??e strojarski dio,
    Ako netko ima bio bio bi jako zahvalan ako netko ima kakve literature da mi po??alje.
    Hvala!
    e jbga majstore, nije bas pametno prvo birat temu pa onda trazit literaturu (ako je uopce ima) dodi kod mene, ima tri poda od po 20 MW svaki, nesto cemo slozit

pozdrav
    Zivot je more

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nikopfri Vidi poruku
    e jbga majstore, nije bas pametno prvo birat temu pa onda trazit literaturu (ako je uopce ima) dodi kod mene, ima tri poda od po 20 MW svaki, nesto cemo slozit

pozdrav

@nikoprf

Daj mu posalji priko jumbo maila neki PDF file sta imas ili vise njih. Reci CH.elect da ti da pa mu posalji. Jebiga mlad je covik triba mu pomoc kako god mozemo a ne samo sprdat se. Dobro se sprdat ali ako mozemo pomoc zasto ne ?

Mozda i drugi eletkricari mogu pomoc a eto i High Voltage mozda ima nesto cekaj da ljudi vide thread pa ce ti poslat a znam sigurno da user Morski Vuk ima toga pozamasno ali otkad je dobia dite nema ga na forumima ali mu posalji PM mozda ti se javi na ako ne ja cu mu poslat mai da ima PM hehe
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

care posalji mi adresu na PM pa cu ti poslat stogod instrukcijskih knjiga od rolls-royca

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

ja iman sve sta mu triba samo san malo daleko... javi se na pm pa cu te uputit kako doc do materijala. moraces do ST but hebiga

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Ajde mi pošalji mail adresu porukom,poslat ću ti ja file-ova od ABB-a,pošto sam na godišnjem,imam vremena pa koliko mogu ću ti pomoć....

Citiraj Prvotno napisano od crta zara Vidi poruku
    tipa dizel-electric,azimuth thrusters,azipull thrusters,ili klasik thrusters,tesko ces nac bilo sto kvalitetno o njima u nasim knjigama iz razloga sto ne prate industriju,najbolje moj ti je savjet cekirat na internetu i pokusat izvuc sto vise infa pogotovo recimo rolls royce uredaji,jer su medu vodecima u tome
    Treba vidit šta njemu točno treba,ovo šta ti pišeš o Rolls-u je točno,ali više primijenjeno na DP sustavima i u offshoreu gdje se koriste thrusteri,azimuth-i,azipull-i itd,itd...Sve se može na kraju u jedno ukombinirati ali mislim da je u načelu njemu najbitnija osnovna primjena propulzije pa onda ''varijacije na temu''...
    Posljednje uređivanje od High Voltage : 07-22-2011 at 10:06 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

ovo je u mene sa putnickoga broda, kompletni sistem sa detaljima. iman nesto i o offshore brodima, dosta manje...

sve sta djaku triba

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    Ajde mi po??alji mail adresu porukom,poslat ću ti ja file-ova od ABB-a,po??to sam na godi??njem,imam vremena pa koliko mogu ću ti pomoć....

Treba vidit ??ta njemu točno treba,ovo ??ta ti pi??e?? o Rolls-u je točno,ali vi??e primijenjeno na DP sustavima i u offshoreu gdje se koriste thrusteri,azimuth-i,azipull-i itd,itd...Sve se mo?že na kraju u jedno ukombinirati ali mislim da je u načelu njemu najbitnija osnovna primjena propulzije pa onda ''varijacije na temu''...
    je pijatelju,iman ja i sa kruzera instrukcije od ABB sa spirit klase(carnival),ti brodovi koristi azimute ABB,nisu ka ovi od royala 3x20,ali su 2x18mw
    he he nisan ja jos zaboravija makine na putnickim,pozdrav High voltage

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od crta zara Vidi poruku
    je pijatelju,iman ja i sa kruzera instrukcije od ABB sa spirit klase(carnival),ti brodovi koristi azimute ABB,nisu ka ovi od royala 3x20,ali su 2x18mw
    he he nisan ja jos zaboravija makine na putnickim,pozdrav High voltage
    E,svaka čast,ne mo?že se to zaboravit samo tako,he,he....Pozdrav i odoh popit ovu pivicu ??ta si poslao ..i malo zagradelat' !

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2010

Početno

Hvala svima.
    Ja ne??to materijala sa jednog offshore broda imam tako da nisam odabrao temu bez veze ali od vi??ka glava ne boli.Dobro bi do??lo ne??to sa cruisera a mo?že i sa offshora
    Evo ako netko ima ne??to matrijala mo?že mi poslat na mail

marko27c@gmail.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •