Pozdrav svima,
specifičan sam slučaj, te vas molim za savjete...
Ovako ide moja priča...
Zavr??io sam matematičku gimnaziju i VI stupanj FSB u Zagrebu, zvanje in?ženjer strojarstva, konstrukcije.
Budući da za ići na brod treba smjer biti brodostrojarski trebam se prekvalifiicirati ili na Pomorskom faksu, ili u Pomorskoj srednjoj.
Ako idem na faks to raditi, imat ću titulu in?ženjera i sve uvjete da doguram do upravitelja, osim naviganja naravno. No, za to mi treba cca min godinu dana. Kako sam bez posla već du?že vrijeme poku??ao bih sreću tra?žiti na moru. Znači ?žuri mi se...
E, sad, postoji i druga solucija, zavr??iti za brodostrojarskom tehničara, za ??to će mi trebati 3-4 mjeseca, i ići redom od 2. stroja, onda dovr??iti neki ubrzani studij brodostrojarstva i nastaviti dalje.
?*to je pametno u svemu tome učiniti? Ionako bio ne bio in?ženjer bilo kojeg smjera mora?? raditi asistenturu i ići redom.
No, razmi??ljam o jo?? nečem. Kad već radim sve te prekvalifikacije gdje će mi priznati isto koliko i za nautičk smjer, koliko je mudro usmjeriti se na nautički smjer a ne u brodostrojarski?
?*to je u krajnjem slučaju isplativije u pogledu plaće i posla?

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom