pozdrav ekipa...
ako ima netko iskustva u polaganju klase u rijeci?
koliki je problem za polo?žit klasu u rijeci?
koje ispite najvi??e peglaju u rijeci?
koliko je engleski te?žak za polo?žit?
svaki savijet i komentar su dobrodo??li..![]()
pozdrav ekipa...
ako ima netko iskustva u polaganju klase u rijeci?
koliki je problem za polo?žit klasu u rijeci?
koje ispite najvi??e peglaju u rijeci?
koliko je engleski te?žak za polo?žit?
svaki savijet i komentar su dobrodo??li..![]()
Bje?ži od njih na fakultetu u Rijeci ima toliko kopleksa??a da ih nemo?že?? nabrojiti na obe ruke. Hvataj se Zadra ljudi su super i objasne ti sve i na kraju velike su ti ??anse da sve to polozi?? iz preve ako imalo si da?? truda ,dok ovi lapani u Rijeci će te baciti sigurno iz nečega.
e, evo ja iden 15.2 u ri na poručnički i koliko san čuja sve je isto ko i u drugim kapetanijama samo ??to se triba znati i malo ponoviti i sve če biti ok
evo ja sam polo?žija u ??ibeniku poručnički, a to i vama preporučam da u ??ibenskoj kapetaniji pola?žete, jer vec duuuuugo vrimena svi preporučavaju ??ibenik. U rijeci i splitu je najnajnajnaj te?že. Bi?žite ca od splita i rijeke. Dubrovnik je jos onako-onako, ja mislim da se tamo i laptopi nose, split je kompliciran za stabilitet i astronomsku, a u sibeniku su pravi ljudi, ne pilaju te, samo triba pricati, u njih je znas-neznas, ne pilaju, jednostavno i lagano. Dakle najbolji savjet za polaganje je ?*IBENIK![]()
kad smo kod toga..evo ja idem 15.3. u zadar,, 99%
sad me zanima, ima li ko kakav stan ili ne?? blizu kapetnaije ili di več da iznajmi na 15 dana ili kako več, ili mo?žda imam kakav broj di da se raspitam za smje??taj?
oko cijene se uvjek moremo dogovoriti?
(uzmi burzu pa čitaj) . POZZ
koliko ja znam u zadru je 29,03, a ne 15,03??? nedavno sam polagao jedan brevet u zadru, i ljudi su fantastićni, mislim da u zadru nebi bilo nikakvih problema... al meni se fakat neda ćekat taj rok u zadru, al opet ak je tolika gnjava?ža u rijeci onda
ima li netko tko je polagao u rijeci, pa da iz prve ruke reće svoje dojmove?
koji su ispiti naj zahtjevniji, tko najvi??e pegla?
ma neznam nit sam vi??e gdje bi i??ao, sad je u rijeci prvi rok 01,03...
ček ček..1.3. ka?že??, klasa.
pa ??ta nije 15.2.?
ljudi moji kad ne uči?? svugdi će ti biti te??ko
tako je![]()
Imas li znanje u glavi.....ako si miran, pristojan, kulturan, bit ce sve u redu...nemoj frajera glumit i to je to...![]()
Ja sam ti reko, bje?ži od Rijeke jer iako je prije u rijeci nego Zadru opet kad te bace odu?žiti će ti se sve to skupa. Jedino ako si sin od lokalnih čelnika ili ti je otac u upravi Jadrolinije ili Luke Rijeka ima?? ??anse da sve to odradi?? u prvom ??utu. Mo?že?? i sve znati ali ako nisi iske??irao konzultacije i svima dao da omaste brkove kako su si oni to podijelili roknuče?? sigurno iz nečega.![]()
ma nije istina, ja znan momke koji su to polo?žili i nisu iz rijeke i starci im nisu face, a u vezi konzultacija, one ne smiju biti u nikakvoj vezi sa samin ispiton, inače ih mo?že?? prijaviti jer je to famozni sukob interesa
ajd ba?? me zanima ko če proč--
aj ljudi javite se, 15.2. vam je u rijeci pa se javite ko je pro??o ko nije!
sretno svima
jasam danas bio na kapetaniji prijavio gmdss i pitao za klasu..
kazu 15.2... tako da neznam od kud je 01.03.. jel iskreno rečeno ovaj datum tvoj me malo ponadao al eto..
dok za zadar po informacijam ??to pi??u u kapetaniji je 15.03.
a sad ko pije tko plača neam pojma
a evo ja iden 15.2 u ri pa se nadan najboljen
a inace san iz zadra i mislija san tamo ici 15.3 ali iman predavanja pa zasto sad iden tu u rijeku.
a vidi cemo i nadan se najboljen
ja sam bio u Rijeci!
Pro??o od prve sve!Ljudi su ok ako nisi naučio naravno da će te sru??it!
Nauči i sigurno neće bit problema!! Srićno!
ev an stranici od lućke kapetanije pi??e da je ispit za časnika stroja odgovornog za stra?žu u strojarnici sa strojem porivne snage od 750Kw ili jačim 01,03, ????
pa tako koji je zapravo pravi rok onda????
evo i linka
http://www.mmpi.hr/UserDocsImages/is...ca%202010..xls
Brodostrojari - Klasa01.03.2010
Nautičari -Poručnički15.02.2010
Je to sad ćaro![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)